fbpx
Gratis verzending boven €50 | Salon/Zakelijk? Neem contact met ons op

Hair Botox

hair botox producten

Hair Botox

Is jouw haar beschadigd, pluist het of heb je last van gespleten haarpunten? Dan kan jouw haar vast wel een oppepper gebruiken doormiddel van een Hair Botox. Een Haar Botox is een speciale haarbehandeling die is ontworpen om het kroezen van het haar te helpen elimineren, het haar te verzachten en weer te laten glanzen.

Een Hair Botox dringt effectief door de beschadigingen van het haar en vult het haar met hulpzame stoffen, waardoor beschadigt haar onmiddellijk hersteld wordt. Een Haar Botox is een diepe conditioneringsbehandeling die helpt bij het herstellen en reconstrueren van je haar met behulp van belangrijke ingrediënten zoals botulinetoxine, aminozuren, eiwitten, verzadigde vitaminen en mineralen. Een geweldige optie dus als je niet al te veel agressieve chemicaliën op je haar wilt gebruiken!

Geniet thuis van een heerlijke behandeling

Voor een Hair Botox hoef je niet naar de kapper te gaan, je kunt het namelijk gewoon zelf thuis doen. De behandeling begint met een shampoo om je haarschubben te openen en de lokken voor te bereiden op conditionering. Vervolgens breng je de Haar Botox met een siliconen borstel op de lokken aan, 1 á 2 centimeter vanaf de wortel tot in de punten.

De behandeling wordt een tijdje op nat haar gelaten, meestal tussen de 20 en 30 minuten. Na de behandeling kun je je haar drogen, föhnen en kammen en stijlen met een titanium stijltang op 190 tot 230 graden en geniet je van het prachtige resultaat.

Hoe werkt het?

Hair Botox is eigenlijk een diepe conditionerende behandeling die de haarvezels omhult met een vulmiddel, net zoals keratine. De behandeling vult alle gebroken of dunne delen, zoals gespleten haarpunten, van iedere haarstreng in om het haar er voller en glanzender uit te laten zien.

Een Hair Botox voorziet het haar van de nodige voeding en geeft het haar een unieke look. Uiteraard is een Hair Botox ook te gebruiken na een keratine behandeling. Na een behandeling met Haar Botox geniet je van prachtig gezond, zijdezacht en mooi glanzend haar!

hair botox behandeling


Als jouw haar beschadigd is, gespleten haarpunten heeft of heel erg pluist is een Hair Botox zeker wat voor jou. Een Haar Botox dringt effectief door de beschadigingen van het haar en vult het haar met hulpzame stoffen, waardoor beschadigt haar onmiddellijk hersteld wordt en het haar weer gaat stralen. Een geweldige optie dus als je jouw haar er weer fris en glanzend uit wilt laten zien!

Door een Hair Botox te gebruiken voorzie jij je haar van de nodige voeding en geef je het haar weer een frisse uitstraling. Een Haar Botox behandeling is te gebruiken na een keratine behandeling en zal ervoor zorgen dat jouw haar weer prachtig gezond, zijdezacht en mooi glanzend zal worden.