fbpx
Gratis verzending boven €50 | Salon/Zakelijk? Neem contact met ons op

Pre Keratine Care

Pre Keratine

Al jaren gaan mensen naar de kapper om een keratine behandeling te doen om hun haar nieuw leven in te blazen. Hoe makkelijk is het als je gewoon thuis zelf een pre keratine behandeling kunt doen?

Een keratine behandeling zorgt ervoor dat je haar mooi stijl en volledig pluisvrij wordt. Keratine is een lichaamseigen eiwit wat bijdraagt aan de gezondheid van het haar en is hierdoor te gebruiken bij ieder haartype. Als je haar beschadigd, droog of erg pluizig is, kan een keratine behandeling de oplossing zijn.

Een keratine behandeling kan gebruikt worden bij gekleurd haar, dik haar, krullen, noem maar op. Perfect voor alle dames die hun haar dagelijks stijlen of krullen. Keratine van COCOCHOCO staat bekend om zelfs de moeilijkste krullen steil te maken! Zodra je kiest om een keratine behandeling te gaan doen, is het belangrijk om je haar goed voor te bereiden met een Pre Keratine behandeling.

Geniet van stijl en pluisvrij haar!

Als je gaat beginnen met de Pre Keratine dien je als eerst de Clarifying Shampoo van COCOCHOCO te gebruiken. Deze Clarifying Shampoo is een zeer effectieve zuiverende shampoo die je haar voorbereid op Braziliaanse keratine. In de shampoo zit een mengsel van reinigingscomponenten die ervoor zorgen dat het haar grondig gereinigd wordt en dat alle oppervlakteverontreinigingen verwijderd worden. Dit zorgt voor een betere penetratie van de keratine in de interne structuur van het haar.

De geavanceerde moderne technologie van de Pre Keratine shampoo zorgt dat de pH-waarde verhoogd wordt en dat de huid onder je haar geopend wordt. Hierdoor is het belangrijk dat je de Clarifying Shampoo alleen vóór het aanbrengen van Braziliaanse keratine gebruikt.  

Hoe werkt het?

Je gebruikt de Clarifying Shampoo vóór een keratine behandeling. De shampoo zorgt ervoor dat het haar grondig gereinigd wordt en dat je haar vrij gemaakt wordt van alle producten die erin zitten en bereid het haar voor op optimale resultaten tijdens de keratine behandeling. Doordat het haar gereinigd is kan de keratine beter in de haarstructuur doordringen en geniet je van een prachtig resultaat. Een goede voorbereiding is het halve werk!Als je voor een keratine behandeling kiest is een goede voorbereiding het halve werk. Daarom is het belangrijk om te beginnen met een Pre Keratine behandeling. Tijdens deze Pre Keratine behandeling bereid je jouw haar voor op de keratine behandeling en verwijder je alle oppervlakteverontreinigingen uit het haar. Hierdoor kan de keratine behandeling beter in het haar doordringen en geniet je van prachtige, pluisvrije resultaten!

De Pre Keratine behandeling bestaat uit een speciale Clarifying Shampoo. Deze zeer effectieve zuiverende shampoo zorgt ervoor dat jouw haar perfect voorbereid is op Braziliaanse keratine en zorgt voor optimale resultaten. De geavanceerde moderne technologie van deze Clarifying Shampoo zorgt dat de pH-waarde verhoogd wordt en dat de huid onder je haar geopend wordt. Hierdoor dringt de keratine behandeling goed in het haar door en geniet je extra lang van de resultaten van de keratine behandeling.