fbpx
Gratis verzending boven €50 | Salon/Zakelijk? Neem contact met ons op

Post Keratine Care

Post Keratin

Als je eenmaal een Braziliaanse keratine behandeling hebt ondergaan, wil je natuurlijk zo lang mogelijk van de resultaten kunnen genieten. Daarom is het belangrijk om extra goed voor je haar te zorgen. Keratine behandelingen spoelen geleidelijk weg, maar met de juiste post keratin care zullen de resultaten van de keratine behandeling wekenlang aanhouden.

Onze Post Keratine behandeling bestaat uit een shampoo, conditioner en masker die dienen als aftercare na het haar behandeld te hebben met keratine. Deze producten vormen een aanvulling op de keratine behandeling en zorgen ervoor dat de resultaten langer zullen aanhouden.

Speciaal ontwikkeld voor een langdurig resultaat

Alle producten uit de Post Keratine behandeling van COCOCHOCO zijn speciaal ontwikkeld voor de nazorg van keratine en zijn daarom vrij van sulfaten. Sulfaten zijn schuimmiddelen die de resultaten van de keratine behandeling kunnen verwijderen.

De producten uit de Post Keratine behandeling van COCOCHOCO zijn gemaakt om de keratine behandeling aan te vullen en helpen de keratine tot rust te komen zodat de behandeling langer in het haar blijft zitten en je kunt genieten van een langdurig resultaat!

Hoe werkt het?

De shampoo uit onze Post Keratine is speciaal geformuleerd voor personen met een gevoelige hoofdhuid, droog, beschadigd of behandeld haar. De shampoo zorgt ervoor dat het haar zachtjes gereinigd wordt, zonder het haar uit te drogen of irritaties aan de hoofdhuid te veroorzaken. Na het gebruik van de shampoo is het belangrijk dat er een juiste conditioner op het haar wordt aangebracht. De conditioner uit onze Post Keratine werkt om het haar te voeden en helpt de duur van de keratine behandeling te verlengen. Naast het gebruik van de juiste shampoo en conditioner kun je er ook voor kiezen om een masker op het haar aan te brengen.

Zodra de behandeling is begonnen, helpen de shampoo, conditioner en het verzorgend masker de effecten van vocht te voorkomen, waardoor het haar minder gaat pluizen, gladder wordt en gemakkelijker te stylen blijft!


Sulphate-Free Shampoo & Conditioner

Haar Masker


Een keratine behandeling zorgt ervoor dat het haar prachtig pluisvrij wordt en dat het haar iedere dag perfect gestyled kan worden. Om zo lang mogelijk van de resultaten van de keratine behandeling te kunnen genieten, is het belangrijk dat je kiest voor de juiste producten om voor je haar te zorgen. Keratine behandelingen spoelen namelijk geleidelijk weg, maar met de juiste zorg zullen de resultaten van de keratine behandeling wekenlang aanhouden.

Onze Post Keratin care behandeling bestaat uit een shampoo, conditioner en een haarmasker die perfect aansluiten op de verzorging van jouw haar. Deze Post Keratine producten zijn speciaal ontworpen voor haar dat met keratine behandeld is en zorgen ervoor dat jij geniet van langdurige resultaten. Zo zijn alle producten uit de Post Keratine behandeling vrij van sulfaten en zorgen ze ervoor dat het keratine extra lang in het haar blijft zitten!