fbpx
Gratis verzending boven €50 | Salon/Zakelijk? Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

FAQ

Met de veelgestelde vragen van COCOCHOCO ontdek je alles over haar keratine producten en keratine behandelingen. Staat een vraag niet bij de veelgestelde vragen? Neem contact op.

Winkelinformatie


Retourneren en ruilen?

Ik heb een verkeerd product ontvangen. Hoe los ik dit probleem op?
Stuur direct een email naar ons en meld de fout. Vermeld daarbij uw order nummer. Onze klantenservice medewerker zal u verder helpen om het probleem op te lossen.

Ik heb het verkeerde product besteld en wil dit ruilen. Hoe los ik dit probleem op?
U kunt producten, die niet gebruikt zijn, binnen 14 dagen bij ons retourneren. Hieronder vind u ons adres waar de producten geretourneerd kunnen worden. Stuur ongebruikte goederen terug nadat u ons op de hoogte heeft gebracht via email.

Het retouradres is: cocochoco.nl, Herenweg 64 – Unit 43, 3602AR, Maarssen


Wat zijn de verzendkosten?

Orders binnen Nederland worden vanaf een bestelwaarde van €50,- gratis verzonden tenzij anders vermeld. Orders onder de €50,- betaalt u €5,75 verzendkosten. Zendingen onder rembours zijn hiervan uitgezonderd.


Wanneer ontvang ik de producten?

Uw order wordt direct na ontvangst van de betaling verwerkt (tijdens kantooruren). Orders die voor 17:00 zijn besteld op een werkdag worden de volgende werkdag op het aangegeven verzendadres geleverd. Mocht het onverhoopt voorkomen dat uw order niet binnen drie werkdagen verzonden kan worden ontvangt u hierover een bericht. Indien u uw pakket binnen 1 werkdag niet heeft ontvangen dan kunt u ons een bericht sturen via: info@cocochoco.nl Wij onderzoeken dan waar u pakketje is. Soms hebben wij aangepaste levertijden aangegeven bij de bestelpagina, waar de verzendopties zichtbaar zijn bij het voltooien van uw order. Hou in dat geval rekening met die tijden. Als er sprake is van aangepaste verzendtijden dan zijn deze tijdelijk.

Ieder jaar tussen mid november en eind december hebben wij, DHL & PostNL het extra druk. Het kan dan voorkomen dat uw pakketje is vertraagd. We adviseren iedereen om tijdig te bestellen in November & December.


Hoe kan ik bij COCOCHOCO betalen?

We willen dat je veilig en met plezier winkelt. Daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die gebruik maken van de meest betrouwbare systemen. Hieronder vind je alle mogelijke betaalmethoden binnen Nederland, België en Duitsland terug, zodat je de betaalmethode kunt kiezen die het beste bij je past.

Vooraf betalen: iDeal (Binnen Nederland)

Gemakkelijk en veilig, betalen via iDeal. Deze optie kun je kiezen als je online via je bank wil betalen.

Vooraf betalen: Creditcard (Wereldwijd)

Je kunt met creditcard (Mastercard, Visa of American Express) direct betalen, een snelle en veilige betalingsmogelijkheid. Bij deze betaalmethode dienen het afleveradres en factuuradres overeen te komen.

Vooraf betalen: Bancontact / Mister Cash (Binnen België)

Mister Cash, ook wel Bancontact genoemd, is een veilige, vertrouwde en gemakkelijke betaalmethode waarbij de betaling direct wordt uitgevoerd en wordt bijgeschreven. Deze optie kun je kiezen als je online via je bank wil betalen.

Vooraf betalen: Sofort Banking

SOFORT is een betaalmethode die kan worden gebruikt in 8 Europese landen. Dit is een veilige betaalmethode net zoals iDeal.

Vooraf betalen: Giropay

Giropay is een populaire bankoverboeking betaalmethode in Duitsland. Het maakt gebruik van meer dan 1.500 Duitse banken, waardoor het een vertrouwde betaalmethode is onder Duitse klanten.

Vooraf betalen: Apple Pay

Apple Pay biedt een makkelijke, veilige en beschermde manier om online te betalen.

Achteraf betalen: Klarna achteraf betalen

Met Klarna: Achteraf betalen heb je de mogelijkheid om pas te betalen nadat de bestelling is ontvangen.


Ik ben een zakelijke klant, ontvang ik een factuur?

Iedere klant ontvangt altijd een factuur bij zijn bestelling. Zakelijke klanten kunnen van extra voordelen profiteren. Bent u geïnteresseerd in een product en wilt u deze vaker aanschaffen of wilt u grotere hoeveelheden kopen? Neem dan contact met ons op via info@cocochoco.nl en laat ons weten waar u naar geïnteresseerd bent en in welke hoeveelheden!

Overige vragen?

Stel u vraag via email: info@cocochoco.nl

Wij streven ernaar binnen twee uur een antwoord te geven op uw vragen.