fbpx
Gratis verzending boven €50 | Salon/Zakelijk? Neem contact met ons op

No Yellow

Silver Touch

Last van een gele gloed in geblondeerd haar of heb je een koele tint in het haar die je graag wilt behouden? De juiste no yellow shampoo is de perfecte basis voor mooi en verzorgd haar dat er stralend uitziet, zonder gele tinten.

Onze No Yellow behandeling bestaat uit een speciale shampoo en conditioner die blauwe en paarse pigmenten bevatten. Deze pigmenten zorgen ervoor dat blond, grijs of wit haar een koele tint krijgen en dat ongewenste gele en oranje tinten in het haar geneutraliseerd worden.

Geniet langer van een levendige kleur!

Als je gekleurde blonde haren hebt of zelfs als het al een tijdje geleden is gekleurd, is het laatste dat je wilt dat je haar koperachtig en geel wordt. Dan is een No Yellow behandeling de perfecte oplossing voor je haarverzorgingsroutine die ervoor zorgt dat jij je levendige kleur langer behoudt!

De shampoo en conditioner uit onze No Yellow behandeling zijn ontworpen om de keratine of botox behandeling van het haar te ondersteunen. De producten zij verrijkt met gerichte pigmenten, die helpen bij het verwijderen van ongewenste gele tinten. Daarnaast zorgen de producten ervoor dat het haar heerlijk zacht aan gaat voelen en extra verzorgd wordt.

Hoe werkt het?

Om te beginnen met de shampoo uit de No Yellow behandeling maak je eerst je haar nat met warm water. Door warm water te gebruiken zetten je haarschachten uit en wordt de shampoo beter opgenomen. Je brengt de No Yellow shampoo van wortel tot punt aan en masseert dit zachtjes in. Afhankelijk van het gebruik en de kleur die je haar heeft laat je de shampoo 3 tot 25 minuten inwerken. Vervolgens was je de shampoo met koud water uit je haar en kun je de No Yellow conditioner aanbrengen om je haar extra te voeden en te hydrateren. Zodra je haar weer droog is zal je zien dat alle gele tinten verdwenen zijn!Als je last hebt van een gele gloed in geblondeerd of grijs haar en graag een koele tint wilt gehouden is onze No Yellow behandeling perfect voor jou! Deze haar keratine behandeling bestaat uit een speciale shampoo en conditioner die blauwe en paarse pigmenten bevatten die ervoor zorgen dat blond, grijs of wit haar een koele tint krijgen, zonder ongewenste gele en oranje tinten.

De shampoo en conditioner uit de No Yellow behandeling zijn speciaal ontworpen om de keratine of botox behandeling van het haar te ondersteunen en zorgen ervoor dat jij langer van je levendige kleur kunt genieten!