fbpx
Gratis verzending boven €50 | Salon/Zakelijk? Neem contact met ons op

Exclusief haar keratine distributeur

COCOCHOCO Professional is uw ultieme oplossing voor hoogwaardige keratine behandelingen. Wij zijn exclusief distributeur voor Nederland en België, met een team dat erop is gericht u te helpen uw haar op het hoogst mogelijke niveau te verzorgen en tegelijkertijd de beste ingrediënten op de markt te gebruiken. Onze toewijding is aan kwaliteit, en we zijn constant aan het innoveren en bieden onze klanten de beste resultaten op de markt.


De keratine oplossingen

Het is erg belangrijk om goed voor je haar te zorgen, want het is tegenwoordig gemakkelijk te beschadigen met producten op chemische basis. Gelukkig gebruikt COCOCHOCO Professional alleen de allernieuwste, natuurlijke ingrediënten om ervoor te zorgen dat je je haar beschermt en het volume behoudt, terwijl je problemen zoals gespleten, beschadigd haar of iets dergelijks vermijdt. We testen onze producten ook rigoureus om er zeker van te zijn dat u alleen de beste resultaten krijgt, terwijl u telkens weer geniet van stijl en gezond haar.


Uitstekende klantenservice

We waarderen elke klant en zorgen er altijd voor dat u de best mogelijke behandeling krijgt. Daarom gebruiken we alleen de beste ingrediënten en zijn we altijd erg gefocust op de productkwaliteit en de waarde die onze klanten ontvangen. U kunt op ons rekenen voor de beste behandelingen en ervaring! Onze keratine behandelingen zijn revolutionair, ze helpen u uw haar te beschermen als nooit tevoren, terwijl ze een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een geweldige ervaring bieden.


Verrijk uw haar door betere verzorging

Het is cruciaal om een goede routine voor persoonlijke verzorging te hebben en goed voor je haar zorgen is daar een cruciaal aspect van. Met COCOCHOCO Professional heb je eindelijk het middel waardoor je haar er fantastisch uitziet. U kunt nu kiezen uit een van onze vele Braziliaanse keratine behandelingen. Haal het meeste uit deze geweldige producten en ga voor een super steile look.