fbpx
Gratis verzending boven €50 | Salon/Zakelijk? Neem contact met ons op

COCOCHOCO Keratine Behandeling – Vraag en antwoord

Brazilian hair keratin

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten de COCOCHOCO Keratine behandeling optimaal ervaren. Daarom is het belangrijk dat alle details van COCOCHOCO Keratine  behandelingen duidelijk zijn, om er zo voor te zorgen dat de voordelen van onze behandeling volledig worden benut.  

Deze week staat onze blogpost volledig in het teken van veelvoorkomende vragen die we graag beantwoorden.

1. COCOCHOCO Keratine behandeling – Voor welk haartype  is de COCOCHOCO Keratine het meest geschikt?

De COCOCHOCO Keratine behandeling is geschikt voor alle haartypes. Onze behandeling is een must voor kroezend, beschadigd, breekbaar en niet glanzend haar. Je zult na slechts één sessie al merken dat jouw haar zijdezacht, glad en glanzende is.
De COCOCHOCO Keratine behandeling is niet alleen geschikt voor haarherstel. Het zorgt ervoor dat jouw prachtige lokken mooi steil worden.   

2. COCOCHOCO Keratine behandeling – Welke resultaten kan je verwachten?

De COCOCHOCO Keratine behandeling is een eersteklas haarbehandeling die door middel van een op keratine gebaseerd proces je haar een  glanzend en steile look zal geven. Keratine is een natuurlijke stof wat een primaire eiwit van jouw huid, haar en nagels is.
Deze natuurlijke stof zorgt ervoor dat het haar terugkeert naar zijn oorspronkelijke glanzende, gladde en zijdezachte staat. De behandeling verandert de textuur van je haar niet, maar helpt het er op zijn best uit te zien. 

3. COCOCHOCO Keratine behandeling – Hoe lang werkt de behandeling ?

Met een goede nazorg kunt u de resultaten van de behandeling tot 4-6 maanden behouden. We raden je aan om na elke wasbeurt jouw haar droog te föhnen, aangezien keratine het beste werkt onder hitte.

4. COCOCHOCO Keratine behandeling – Welke Keratine behandeling past het beste bij mij ?

Er zijn drie soorten Keratine behandelingen: Original, Pure en Gold. Wij hebben hieronder een uiteenzetting gemaakt om duidelijker te maken welke behandeling het beste bij jouw haar past. Natuurlijk kun jij alle drie varianten gebruiken maar de best passende behandeling zal voor het meest optimale resultaat zorgen.

COCOCHOCO Original: deze keratine behandeling is gebaseerd op de originele formule en past het beste bij zeer beschadigd, zeer krullend / dik haar.

COCOCHOCO Pure: deze keratine behandeling is geformuleerd voor helder / dun haar. De pure ingrediënten helpen keratine in het haar te doordringen en dragen bij aan het opnieuw opbouwen van haarlagen en het herstellen van de haarstructuur.

COCOCHOCO Gold: deze keratine behandeling is geformuleerd op basis van de nieuwste ontwikkeling in onze keratinehaarbehandelingsserie, verrijkt met vloeibaar 24-karaats goud voor extra glans. Dit vloeibaar goud vermindert wateropname en het beschermt tegen vocht, zout water en regen. Geschikt voor alle haartypes.

5. COCOCHOCO Keratine behandeling – Welke nazorgproducten worden aanbevolen om de behandeling in stand te houden?

We hebben speciaal nazorgproducten voor COCOCHOCO Keratin Treatment ontwikkeld. Die zijn ontwikkeld om de behandeling te voltooien en om het haar gezond en mooi te houden. Onze nazorgproducten omvatten een professionele sulfaatvrije shampoo en conditioner, keratine haarmaskers, natuurlijke haaroliën, haarserum verrijkt met diamantpoeder en meer.
We raden ten zeerste aan om alleen deze producten te gebruiken om de resultaten van de behandeling op de beste manier en voor een langere periode te behouden.