fbpx
Gratis verzending boven €50 | Salon/Zakelijk? Neem contact met ons op

5 dingen die je moet weten als je je haar steilt

Cocochoco's keratine behandeling

1. Bescherm je haar tegen weersinvloeden zoals regen, zon, vervuiling enz., die je haar en hoofdhuid kunnen uitdrogen. Draag een hoed als de zon schijnt en gebruik een paraplu als het regent.

2.Gebruik een aangewezen nazorgshampoo en -conditioner die vrij zijn van sulfaat of natrium. Beide vormen van SLS zijn krachtige reinigingsmiddelen die het haar ontdoen van zijn natuurlijke oliën en hierdoor beschadigen.

3. Slaap op een satijnen kussensloop omdat dit haarbreuk vermindert. Andere materialen hebben een ruwe textuur en veroorzaken meer wrijving tegen het haar.

4.Voorkom dat het haar gedurende de 3 dagen na de behandeling nat wordt. Dit betekent dat je het haar niet wast, niet zweet (sport) en uit de regen blijft. Water en vocht kunnen de keratinebehandeling wegspoelen en sporen achterlaten op het haar.

5. Hou je haar de eerste dagen na de behandeling glad en steil. De keratine is nog steeds kneedbaar, dus als je je haar in een paardenstaart doet of een haarclip gebruikt kan het deuken in het haar achterlaten.