fbpx
Gratis verzending boven €50 | Salon/Zakelijk? Neem contact met ons op

Hoe je je foto’s naar een hoger niveau kunt tillen met … je haar!

Haarmasker van Cocochoco

Ons haar is een opvallend kenmerk. Het is onderdeel van ons en een van de dingen waar mensen snel naar kijken. Vaak veranderen we het zodat het bij onze stijl past, gebruiken het als accessoire tijdens het fotograferen en geven het soms zelfs “de voorkant van het podium”.

Hier zijn een paar voorbeelden van hoe je van je haar de STER van foto’s kunt maken en het de belangrijkste focus kunt geven zonder eruit te zien als een shampoo-commercial.

1. Het spel van kleuren en texturen – De vraag die we ons allemaal dagelijks stellen: wat ziet er het beste uit op onze Instagram-feed?

Het moet een interessante foto zijn die niet lijkt op foto’s die we daar elke dag zien. Je kunt spelen met achtergrondtexturen, kleding en accessoires en natuurlijk de oudste truc uit het boek – contrasterende kleuren die elkaar accentueren. Dus als je mooi rood haar hebt, ga dan zeker voor blauw! En vergeet het concept niet, het geeft diepte en betekenis aan je foto en dit zal je onderscheiden van anderen.

2. Hedendaagse kunst – Ben je kunststudent of heb je een passie voor design en mode? Je kunt je haar op zoveel manieren gebruiken om een interessante foto te maken. Laat je fantasie de vrije loop, gebruik verschillende accessoires, kleuren, toebehoren en achtergronden.

3. Fashionista – Door het zwart-wit effect met een zwarte achtergrond lijkt het haar op rook die in de lucht zweeft. Alles wat je nodig hebt om dit soort foto te maken, is natuurlijk je haar, een ventilator, Photoshop en wat zwarte magie.